Sajtó

Hazakísérő Telefon Alapítvány

 

2018. november 2.

Megváltozik a Hazakísérő Telefon éjszakai hazakísérő száma

A 2018. november 5. 21 órától  ingyenes hívható  zöld szám 06 80 442 422,

amelyet a a VCC Live Hungary Kft. biztosít térítésmentesen, havi tízezer ingyenes perccel és  virtuális telefonközpont használattal.

 

2018. szeptember 21.

A VCC Live Kft. a Hazakísérő Telefon szponzora.

Térítésmentesen biztosítják az önkéntesek bevonásához szükséges telefonközpontot, az ehhez tartozó zöldszámot és havonta 10 000 perc bejövő hívást is. November elejére várható a rendszer és a zöldszám beindítása.

 

A kezdeményezést 2017. november 15-én indítottam önkéntesként a saját mobil telefonjaimmal. Még ma is fogadom a hívásokat, de mivel a Hazakísérő Telefon alapítvánnyá nőtte ki magát, az önkéntesek toborzása is megkezdődött.

A zöld telefonszám, amelyet a VCC Live Hungary Kft. biztosít térítésmentesen,

hét minden éjszakáján elérhető éjszakai forróvonal, ahol egy beszélgetés keretében a Hazakísérő Telefon elkíséri a hívót biztonságot jelentő céljáig.

A telefon mindenkinek hasznos lehet, aki szeretné a kihalt éjszakai utcák okozta kellemetlen érzését enyhíteni.

Az oldalon található képek és szövegek a Hazakísérő Telefon tulajdonát képezik, amelyek emailben vagy Facebook Messenger-en keresztül adott engedéllyel vagy az írások végén található forrás linkkel használhatóak.

Itt szeretném még egyszer megköszönni a magyarországi sajtó, rádió és televizíó munkatársainak a lehetőségeket a Hazakísérő Telefon népszerűsítésére. Az itt található információk remélem segítik tájékozódásukat.

Kérem vagy a hazakisero@hotmail.com címen vagy a 06 30 664 7981-es számon keressenek. Köszönöm.

HAZAKÍSÉRŐ TELEFON LOGÓJA, készítette Molnár Patriciacropped-colour-copy-23.png

 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close