A Hazakísérő Telefont 2017 november 15-én indítottam azzal a szándékkal, hogy azoknak nyújtsak egy telefonos beszélgetés útján társaságot, biztonságérzetet és magabiztosságot, akik kénytelenek éjszaka vagy kora hajnalban egyedül útra kelni.

Sokan akalmazzák ezt a a telefonálós hazakísérést családon, baráti körön belül. Néha előfordul, hogy nem szeretnénk felébreszteni szeretteinket vagy nincsenek telefon közelben.  A Hazakísérő Telefon azért jött létre, hogy mindig és mindenkinek legyen valaki, akit fel tud hívni.

Szeretném, ha a telefonos kapcsolat révén esetleges zaklatások vagy éppen bűncselekmények lennének elhárítva, ezáltal a hívót megkímélni egy életre szóló traumától.

A telefonáló egy kellemes beszélgetés mellet úgy tudja élérni a célját, hogy ne érezze magát teljesen elhagyatottnak és tudja, ha bármi történik azonnal küldöm a segítséget.

Célom még, hogy a társadalom tagjai felkészülve, jól megtervezett hazautazással induljanak neki éjszakai útjuknak, főleg, ha ismeretlen helyre mennek szórakozni. Tudják, hogy hogyan és kivel mennek haza, ismerjék az éjszakai menetrendet és idegenekkel szemeben legyenek nagyon óvatosak.

Hazakísérő Telefon Alapítvány

nyilvántartási szám: 01-01-0012642

adószám:19038948-1-41

cégjegyzékszám: 01010012642

bankszámlaszám:  11703051-21455429

%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close